Genetik Diyet DNA Yapısına Göre Diyet

Genetik Diyet DNA Yapısına Göre Diyet Listesi

Genetik diyet yönteminde zayıflamak isteyenlerin gen haritaları çıkarılıp buna uygun diyet reçetesi hazırlanıyor. Genetik yapılarına göre beslenen kişiler 2.5 kat daha hızlı kilo veriyor.
Eğer genleriniz seslerine kulak verirseniz daha hızlı ve kolay kilo verebilirsiniz. Zira tek tür beslenmeli diyet yöntemleri herkese uygun olmuyor ve sağlık sorunlarına sebep olabiliyor. Yeni diyet yöntemiyle genetik şifreler çözülüyor ve kişinin daha hızlı ve kolay zayıflaması sağlanıyor.

GENETİK DİYET YÖNTEMİ, DNA YAPISINA GÖRE DİYET LİSTESİ
Kilo vermeden genetik neden önemli:
İnsanların genleri bütün kronik hastalıkların oluşmasında yada hangi tip şişmanlığın oluşmasında temel bir silah. Çevre ise bunu tetikleyin kilo alınmasını sağlıyor. Peki çevre nedir? Hem beslenme koşulları hem de fiziksel aktivitelerinizdir. Daha sağlıklı beslenme daha güvenli kilo vermek için genetik beslenme önemli çünkü genetik beslenme ile hem kilo durumumuz kontrol altına alabilir daha güvenli daha hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz hem de kronik hastalıklardan korunabilirsiniz.

Genetik test nasıl yapılıyor:
Genetik testler birçok hastalıklarda uygulanıyor fakat kilo yönetiminde türkiye'de yeni uygulanmaya başlandı. Genetik beslenme demek ağzımızın içindeki mukozadan bir fırça yardımıyla steril koşullarda bir sürüntü alınıyor. Alınan bu sürüntü laboratuvar ortamında kurutuluyor ve ayrıştırılıyor. Ayrıştırılan DNA örneği ABD'ye gidiyor, burada gen haritası oluşturulup kişiye özel diyet listesi oluşturuluyor.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :