Evde Kolay Basen Eritme Egzersiz Hareketleri

Evde Kolay Basen Eritme Egzersiz Hareketleri


Zayfılama Hareketleri, Evde Kolay Yoldan Basen Ve Kalça Eritme Hareketleri, Basen Egzersizleriyle Fit Bir Vücut Sizi Bekliyor.
Özellikle Bayanlarda En Büyük Sorundur Kalça Ve Basenler. Fiziki Görünüşlerinden Rahatsız Olan Bayanlar Çeşitli Yöntemler Denemektedirler. Düzenli Ve Sağlıklı Beslenerek, Günde 2-3 Litre Su Tüketmedin Dışında Evinizde Düzenli Olarak Yapacağınız Bu Egzersiz Hareketleriyle Hayallerinizdeki Basenlere Kavuşacaksınız.
Hareketleri Her Gün Düzenli Olarak En Az 15 Dakika Basen Ve Kalça Eritme Hareketlerini Yapmalısınız.

Birici Harekette Öncelikle Dizlerimiz Yerde, Ellerimiz Paralel, Vücudumuz Düz, Kafamız Karşıya Bakmakta İken Ayağımızı Kendimize Doğru Çekip, Yukarı Doğru İtiyoruz. Her İki Ayağımız İçin 15 Kez İle Başlayıp 20-25 Sefere Kadar Çıkarabilirsiniz. Birinci Hareket Basenlerin Üst Kısmının Sıkılaştırılmasında İdeal. Birinci Hareketi Her Bir Ayak İçin Toplamda 3 Set Olarak Yapmanız Gereklidir.
İkinci Hareket İle Bacaklarınızın Yan Tarafını Şekle Sokacaksınız. Bacaklarınızın Yan Taraflarında Oluşan Problemleri Giderecek Bu Hareket İçin Yene Yan Olarak Uzanıp Ayaklarınız Düz İken, Ayaklarınızı Yukarı Kaldırıp İndireceksiniz. Hareket Aralarında 30 Saniye Dinlenebilirsiniz. Bu Hareketi Her Ayak İçin 15 Kez Tekrarla Başlayıp İleriki Dönemlerde 20-25 Tekrara Çıkarın. İki Ayağınız İçinde Bu Hareketi 3 Set Halinde Uygulayın.
Üçüncü Hareket Bacakları Mideye Çekme Hareketi. Hareketi Yaparken Kalçalarınızı Bir Miktar Yukarı Kaldırmalısınız. Bu Harekete 15 Tekrarla Başlayıp, İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrara Çıkarmalısınız. Hareketi Yine 3 Set Halinde Yapmalı, Her Sette 30 Saniye Kadar Dinlenebilirsiniz.
Dördüncü Basen Sıkışlaştırma Hareketi Çok Bilinen Spuat (Çömelme) Hareketi. Yine 15 Tekrarla Başlayıp, İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrara Çıkmalısınız. Çömelme Hareketini 3 Set Olarak Yapmalısınız.
Beşinci Hareket Sırtüstü Uzanıp Bacakları Yukarı Kaldırma Hareketi. Hem Basenlerinizi Sıkılaştıran Bu Hareket Aynı Zamanda Karın Kaslarınızın Sıkışlaşmasına Yardım Edecektir. 15 Tekrarla Başlayıp İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrara Çıkıp, 3 Set İle Tamamlanır.
Altıncı Basen Eritme Hareketimiz Çapraz Mekik Hareketidir. Basenlerinizi Sıkılaştıran Bu Hareket Aynı Zamanda Yan Karın Kasları Üzerinde De Etki Gösterecektir. 15 Tekrarla Başlayıp İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrarla Setleri Tamamlayın. Altıncı Hareketimizi De 3 Set İle Bitiriyoruz, Setler Arasında En Az 30 Saniye Dinlenmeyi Unutmayın.
Kilo Vermek, Zayıflamak İçin Düzenli Egzersiz Yapmalısınız. kilovermediyeti.com
Videolu Basen Sıkılaştırma Hakeretleri:
Beğen Paylaş :