Beden Aklıyla Zayıflatan Diyet Programı

Beden Aklıyla Zayıflatan Yeni Diyet Programı


Beden Aklınızla Kilo Vermek Zayıflamak, Kim İstemez Diyet Yapmadan Zayıflamayı, Sadece Yediklerinizin Sırasını Değiştirerek Zayıflatan Bu Diyeti Hala Denemediniz mi? Gece Yatmadan Önce Tatlı Bile Yiyebileceğiniz Beden Aklıyla Sağlıklı Kilo Verme Yöntemi İçin Okumaya Devam Ediniz.

Yediğiniz Hiç Bir Şeyden Vazgeçmeden, Sadece Yediklerinizin Sırasını Değiştirerek Zayıflatan Beden Aklı Sıra Dışı Diyeti İle Zayıflama Yöntemi Çok Konuşulacağa Benziyor. Bu Sıra Dışı Diyet Listesinde Gece Tatlı Yemek Bile Zayıflatıyor.

Doktor Fevzi Özgönül'ün Beden Aklını Kullanarak Kilo Verme Yöntemi Deneyen Bir Hastası 117 Kilodan 80 Kiloya Geldi Fakat 60 Kilo Gibi Görümlü Oldu, Çünkü Vücut Küçüldü. Doktor Fevzi Özgünül Hem Zayıfladı Hem De İnsanları Aykırı Zayıflama Yöntemiyle Zayıflatıyor. Üstelik Bu Zayıflama Yönteminde Diyet Yapmanıza Gerek Yok.
BEDEN AKLIYLA KİLO VERME PROGRAMI

Doktor Fevzi Özgönül'ün Kilo Verme Yönteminin Adı Beden Aklı İle Zayıflama. Bu Kilo Verme Yönteminde Öğlen Ve Akşam Yiyeceğiz Yemeklerin Sırasını Değiştiriyorsunuz. İnsanlar Öğle Ve Akşam Yemeklerinde Önce Çorba İçer Ardından Ana Yemekleri Yerler. Beden Aklıyla Zayıflama Yönteminde İse Önce Ana Yemekler Yeniyor Sonra Çorba İçiliyor. Yemeğin Sindirimi İçin Bunun Çok Önemli Olduğunu Söyleyen Doktor Fevzi Özgönül Bu Durumu Şöyle Açıklıyor.

Midemizde Aynı Bardak Gibi Yemeği Yersek Çorba Çok Kolay İçeri Girer Ve Çok Kolay Sindirilir. Programda Kışın Üç Yazın İse Dört Öğün Yemek Yenilebiliyor. Diyet Programında Ekmek İse Sadece Kahvaltıda 1 Dilim Tüketiliyor. Bu Yeni Yöntemle Bir Çok Kişi Fazla Kilolarından Kurtuldu. Bu Yöntemi Kullanan Hastalar Arasında 115 Kilodan Bir Yılın Sonunda 75 Kiloya Kadar İnenler Bile Bulunuyor. Diyet Programını Diğerlerinden Ayıran Bir Diğer Şey İse Günde 2 Litre Su İçme Dayatması Bulunmaması. Bu Diyetin Bir Diğer Farkı İse Gece Bile Yemek Yenebilmesi.

Doktor Fevzi Özgönül Gece Yenen Yemeğin İnsanları Zayıflatacağını Öne Sürüp Şöyle Diyor. Gece Yediğiniz Yemekler Kullanılamaz Ve Vücudun Bütünlüğünü Sağlayacak Güçlendirme İçin Kullanılamaz, Bu Yüzden Gece Yemekleri Zayıf Düşürür, Sadece Salata Ve Meyve Yemeyin Pişmiş Yemekler Yiyin Diye Ekliyor.
Yatmadan Birkaç Saat Önce Tatlı Bile Yiyebilirsiniz. Tüm Diyet Programlarının Ana Kurula Olan Yatmadan Kısa Süre Önceleri Bir Şey Yemeyin Kuralı Bu Programla Tarihe Karışıyor, Sadece Pişmiş Yemekler Yenebiliyor.
Doktor Şöyle Diyor Tatlı İnsanların Benzini Gibidir, Gece Yenmeli, Gündüz Yenirse Zarar Verir, Çünkü Sindirimimizi Bozar.
Beğen Paylaş :