Kısa Sürede Verilen Kilolar Geri Alınıyor?

Kısa Sürede Verilen Kilolar Geri Alınıyor?

Şok Diyetlerin Sakıncaları, Kısa Sürede Kilo Verdiren Diyetler Sağlınızı Bozmasın, Hızlı Zayıflamanın Sakıncası Nelerdir?

Kilo Vermede Neden Acele Ediyoruz? Kısa Sürede Verilen Kilolar Tekrar Geri Alınıyor, Dünya Genelinde 22 Bin Adet Şok Diyet Bulunmakta. Dünya Üzerinde Her Gün Bir Buçuk Milyon Kişi Diyet Yapıyor. Diyete Pazartesi Başlayanlar Salı Günü Diyetini Bozuyor, Sadece Bir Gün Diyet Yapıp Diyeti Bozanların Oranı İse Yüzde 59. Peki Neden İnsanlar Kilo Vermede Aceleci Davranıyor?

KISA SÜREDE VERİLEN KİLOLAR GERİ ALINIR
Şok Diyetlerde Karşımıza Çıkan Ürünler Genelde Salata, Elma, Meyve Suyu, Az Peynir Ve Yoğurt Gibi Yiyeceklerden Oluşuyor. Şok Diyetler Genelde 3 Günde 5 Kilo, 2 Günde 3 Kilo Vermek Üzere Planlanıyor. Şok Diyetlerde Genelde Sabah Kahvaltısı Meyve İle Açılıyor, Akşam İse Meyve Suyu İle Kapatılıyor. Şok Diyetlerde Herhangi Bir Spor Ve Egzersiz Yapın Gibi İfadeler Bulunmamakta.

Doktorlara Göre Şok Diyet Listeleri Kısa Sürede Mutluluk Ve Zayıflama Getirse de Sağlık Sorunlarına Yol Açıyor. 4 Haftada 8 Kilo Verdiren Diyerek Başladığınız Bir Diyet Sağlınızın Bozulmasına Yol Açabilir. Uzun Süreler Aç Kalan İnsan Kısa Sürede Kilo Verir, Ancak Diyet Sonrası Beşinci Ve Altıncı Haftalarda Verilen Kilolar Fazlasıyla Geri Alınıyor.

Fazla Kilolardan Kurtulmanın Ana Şartı Sürdürülebilir Bir Beslenme Düzeni. Sağlıklı Yiyeceklerden Yiyerek Kilo Almış Bir İnsan Topluluğu Bulunmamaktadır. 24 Saat Sadece Et Yiyerek Veya 24 Saat Sadece Su İçerek Ve Sebze Yiyerek Başlanan Diyet Sürdürülebilir Zayıflamayı Sağlamaz. Öğün Atlamamak Önemlidir, Ancak Sayısı Ve Miktarı Artırılan Ara Öğünler De Kilo Almanıza Sebep Olabilir.

İki Öğünlük Bir Beslenme Daha Uygundur, Geç Bir Kahvaltı Ve Öğlenden Sonra Yemeği Gibi Veya Üç Öğün Olacaksa Akşam Yemeği Mümkün Olduğu Kadar Öne Çekilmelidir.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :