Kilo Diyet Konusunda Doğru ve Yanlışlar

Kilo ve Diyet Konusunda Doğru ve Yanlışlar


Kilo Ve Diyet Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar, Yanlış Bilinen Doğrular, Kilo Vermek İçin Neler Yapılmalı, Diyetten Sonra Neden Kilo Alınıyor, Az Uyumak Zayıflatır mı? İşte Tüm Bu Soruların Cevapları İçin Yazımızı Okumaya Devam Ediniz.

Uyku İnsanları Zayıflatır mı?
Bu Soruya Bilimsel Araştırmalar Henüz Kesin Bir Yanıt Verilebilmiş Değil Belki Olabilir Sonucuna Varılmış. Ancak Az Uyumak Açlık Hissini Artırıyor. Çok Uyumak İse Obezite Riskini Artırıyor.


DİYET KİLO VERME KONUSUNDA DOĞRU YANLIŞLAR
Diyetten Sonra Yeniden Kilo Mu Alıyorsunuz.
Diyeti Bıraktıktan Sonra Yeniden Eski Yüksek Kalorili Hayatınıza Döndüğünüz İçin Kilo Almanız Çok Normal.

Evet Çoğunlukla Diyetten Sonra Kilo Almanız Normaldir. Diyet Yaptıktan Sonra Genellikle Eski Kilonuza, Hatta Eski Kilonuzun Bile Üzerine Çıkabilirsiniz. Uzun Vadede Kilo Vermek İçin Yaşam Tarzınızı Değiştirmelisiniz. Sağlık Bir Şekilde Kilo Vermek Ve Bu Kiloda Kalmak İçin Beslenme Tarzınızı Değiştirmelisiniz. Diyet Sonrası Yeniden Yüksek Kalorili Gıdaları Yemeye Devam Edip Bir de Hareket Etmeden Spor Yapmadan Bir Yaşam Tarzını Benimserseniz Eski Kilonuza Hatta Eski Kilonuzun Bile Üstüne Çıkmanız Çok Doğaldır.

Kilo Verme Konusunda Yapılan En Büyük Hatalardan Biri de Çok Hızlı Kilo Verme İsteğidir. Bir Haftada Kilo Vereyim, Üç Haftada Zayıflayım, Bir Ayda 10 Kilo Vermek Gibi Düşüncelere Kapılmayın, Çünkü Ne Kadar Hızlı Kilo Verirseniz Verdiğiniz Kiloyu O Kadar Çabuk Alma İhtimaliniz Artacaktır.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :