Yemekten Sonra Yapılan Hatalar Kilo Aldırır

Yemekten Sonra Yapılan Hatalar Kilo Aldırıyor


Sağlıklı beslenmek ve kilonuzu korumanız için yemekten sonra asla bunları yapmamanız gerekiyor. Özellikte diyet yapan kişiler yedikleri ve içtiklerine dikkat ederek bu hatalardan korunmaları mümkün.

İşte yemekten sonra yapılmaması gerekenler

Çay içmek: Yemekten sonra yapılan ve birçok kişinin bu konuda bilgi sahibi olmadığı hataların başında gelen yemekten sonra çay içmek ciddi anlamda protein emilimini zorlaştırır ve hazımsızlığa yol açar.

Meyve tüketmek: Yemek sonrası meyvem yemek ciddi anlamda şişkinliğe yol açar ve midenizin genişlemesine sebep olur.

YEMEKTEN SONRA KİLO ALMANIZI NEDEN OLAN HATALAR
Duş almak: Yemeğin arından duş almak mide sindirim sistemini alt üst eder. Mide çevresinde kan akışı azalır ve göbek bölgesinde yağlanmalara sebep olur.

Kemer Gevşetmek: Özellikle erkekler tarafından yapılan bu hata spor yapan bireyler için en olumsuz hareketlerden biri. Bu hata nedeniyle bel ve yan bölgelerde yağlanmalara sebep olur bölgesel yağlanma ile uyguladığınız spor boşa gider.

Yemek sonrası yapılan bu hatalar nedeniyle çoğu zaman kilo verme sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Alışkanlık haline getirdiğiniz bu hareketleri bırakmanız ne kadar kolay gözükmese de özellikle diyet yapanlar için şart olmalı.


AŞIRI KİLOLAR İÇİN

Kilo verme zayıflama yöntemleri arasında kanıtlanan ve uygulanması gereken ilk şey günde birkaç fincan kahve, içilmesidir. Çünkü kafein kalori yakmada oldukça etkili bir gıda olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ayrıca sağlıklı zayıflamada bir diğer yapılması gereken de günde bol miktarda su içilmesidir. 3 litre kadar su içmeniz hedefiniz olmalıdır. Hızlı zayıflama için egzersizlere düzenli bir şekilde devam etmeli, alkollü içecekleri azaltmalısınız. Ayrıca zayıflama yöntemleri arasında yapılabilecek bir diğer yol da uykunuzu günlük olarak düzenli bir şekilde almanızdır. Bu son derece önemli bir konudur, uygulamaya özen göstermelisiniz. Stresten uzak durmanızda sizi kilo vermede, zayıflamada önemli, bir derecede etkileyecektir.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :