Sağlıklı Zayıflamanın Yolu

Sağlıklı Zayıflamanın Yolu


Son yıllarda hemen hemen 3 kişiden birinde kilo problemi var. Bu problemler kimi kişilerde sağlık yüzünden olduğu gibi bazı kişilerde de düzensiz beslenme ve de fazla yemek yemekten kaynaklanmaktadır. Sağlık yüzünden zayıflayan kişiler. Bu problemden kurtulmak için sağlık problemini önce yok etmeliler daha sonra zayıflama yollarına başvursunlar.

Kilo verme sağlıklı zayıflama yöntemleri
 Düzensiz beslenme yüzünden kilo alanlar ise; Bir kere beslenmeleri için bir düzen oluşturmaları gerekiyor. Sabah erken saatlerde doğal gıdalardan oluşan bir kahvaltı. Ara öğünlerinde hazır gıdadan kaçınıp. Az miktarda kuru yemiş ve meyveler yemeliler. Öğlen yemeklerinde ise kızartmalardan kaçınıp ızgara beyaz et ya da haşlama kırmızı et ile yanında bir kâse yoğurt yemeliler. Ekmek olarak ise 2 dilimi geçmemeli.

Ara öğünlerde yine aynen atıştırmalık kuru meyveler ya da bir bardak ayran. Yâda hiç olmadı bir tane yeşil elma kabukları ile birlikte tüketebilirler. Akşam yemeklerinde ise. Bir kâse çorba ile başlayıp arkasından sebze yemeği yanında yine bir kâse yoğurt ya da salata tüketebilirler. Akşam yemeklerinde ekmeği bir dilime veyahut tamamen kesmemeliler. Çünkü akşam vakti ekmek tüketilmemeli. Ama yok ben ekmek tüketmeden doyamam derseniz de bir dilim ekmek yiyebilirsiniz.
Akşam yemeklerini birde erken saatlere almalı gerekiyor. Akşam yemeklerini mümkünse 18.00 ile 19.00 arasında yemeliler. Akşam film izlerken de tuzsuz ve yağsız mısır patlatması yiyebilirler. Ama ne tuz nede yağ olmamalı. Bu şekilde beslenmesine dikkat eden kişiler zaten zamanla istedikleri kiloya gelirler.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :