Hızlı Kilo Vermenin Çeşitli Yolları

Hızlı Kilo Vermenin Zayıflamanın Çeşitli Yolları

Hızlı Kilo Verme Yöntemleri, Hızlı Kilo Verdiren 4 Günlük Mide Küçültme Diyeti Listesi, Hızlı Kilo Vermek İçin Öneriler.

Bütün kadınların sorunlu olduğu durum fazla kilolarıdır. Kilo vermeyi herkes ister. Kiloyu alması kolay ama vermesi çok zor olabilir. Düzenli spor yapmak, az yemek yemek gibi durumlarda kilo verilir ancak biraz zamana ihtiyaç vardır. Bu durumu daha da hızlandırmak için mideyi küçültmek, bol bol yoğurt yemek, su içmek ve günlük aksatılmadan spor yapmak gerekir. Limonlu su da bu durumda kurtarıcı olmaktadır. Öncelikle mide küçültücü bir diyet uygulanabilir.

HIZLI KİLO VERME YOLLARI ZAYIFLAMA DİYETİ
4 Gün İçin Uygulanacak Mide Küçültme Diyeti

Sabah aç karnına 1 bardak limonlu su ve sonrasında 1 bardakta oda sıcaklığında bir bardak su içilerek güne başlanır. Sabah kahvaltısı yerine bir adet elma yenir ve daha sonra öğleye kadar 1 tabak tarçın katılmış yoğurt. Öğlen yemeği yerine 1 adet kepekli bisküvi ve yine öğleden akşam yemeğine kadar 1 tabak tarçınlı yoğurt yenir.
Akşam yemeği için sadece 1 tabak salata yenir ve bu salata her şeyi tam bir salatadır. Yağlı olmak zorundadır çünkü salatada yağda eriyen vitaminler vardır ve bünyenin o vitaminleri alması gerekir. Tüm gün içerisinde de 2,5 3 litre su içilir.
Bu diyet 4 gün boyunca uygulanır ve daha sonrasında midenizin küçüldüğünü ve yemeği az yediğinizi ve diyet sonrasında su içmeyi devam ettirdiğiniz zaman hızlı bir şekilde kilolarınızdan kurtulacaksınızdır. Ayrıca spor yapmayı asla ihmal etmemeniz gerekir.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :