Doğum Sonrası Zayıflama Diyeti

Doğum Sonrası Zayıflama Diyeti

Doğum Sonrası Alınan Kilolardan Nasıl Kurtulurum? Doğum Sonrası Eski Formuma Nasıl Kavuşurum Diyenler İçin Öneriler.

Hamilelik Sonrası İlk Hafta Yaklaşık Beş Kilo Kaybedersiniz. Bu Bebeğin Ağırlığına Göre Değişebilir. Eğer Hamilelik Esnasında 12 Kilo Almışsanız Eski Formunuza Dönmeniz Hiçte Zor Olmayacaktır. İlk Beş Haftanın Sonunda Vücutta Fazla Sıvıyı Atarak Zayıflamaya Devam Edeceksiniz. Tatlı İle Aranız Pekte İyi Değilse Birkaç Kilo Daha Vererek Eski Formunuza Girmek İçin Sadece Fazladan 4 – 5 Kilo Vermeniz Gerekecektir.

DOĞUM SONRASI ZAYIFLAMA DİYETİ PROGRAMI
Bu Kilolar Hamileliğiniz Süresince Vücudunuzun İhtiyacı Doğrultusunda Biriktirdiği Yağlardır. 9 Ay Boyunca Yavaş Yavaş Aldığınız Bu Kiloları Vermek İçin İse Yine Kendinize 9 Ay Fırsat Vermelisiniz.
Kilo Verme Zayıflama Yöntemlerini Birçok Kilolu İnsanın Günümüzde Uygulamak İstediğini Bilmekteyiz. Peki, Nedir Bu Sağlıklı Zayıflama Yöntemleri? Öncelikle Gün İçerisinde Sürekli Aktif Olmaya Hareket Halinde Olmak Kalori Yakımın Da Önemsenecek Derecede Etkili Bir Yoldur. Günde 3 Litreye Kadar Su İçmek Ve Gün İçerisinde Bir İki Fincan Kahve İçmek De Sağlıklı, Hızlı Zayıflama Da Büyük Rol Oynamaktadır. Zayıflama Yöntemlerinde Kafein Kalori Yakımın Da Etkili Olması Sebebiyle İçilmesi Tavsiye Edilmektedir. Ayrıca Stresten De Uzak Durmanız, Sizi Kilo Vermeniz İçin Önemli Bir Derecede Etkileyecektir. Sık Sık Yemek Yiyip Az Yiyerek Sağlıklı Bir Şekilde Kilo Verebilir, Zayıflama Yöntemleri Sayesinde Etkili Bir Şekilde Kilolarınızdan Kurtulabilirsiniz.
kilovermediyeti.com

İşte Doğum Sonrası Yapılacak Zayıflama Diyeti

• Ekmek Grubundan 5 Porsiyon
• Süt Grubundan 2 Porsiyon
• Meyve Grubundan 3 Porsiyon
• En Az 1.5 Litre Su

Aşırı Derece Aç Kalmak Yerine Yediklerinize Dikkat Ederek Zayıflamanız Mümkün Hale Gelebilir. Doğum Sonrası Yapılacak Ufak Egzersizler İse Kilo Vermenize Yardımcı Olabilir.

Doğum Sonrası Yapılan Egzersizlerde Dikkat Etmeniz Gerekenler

• Öncelikle Egzersizleri Ani Hareketlerden Kaçınarak Yapmalısınız.
• Egzersiz Sırasında Dar Elbiseler Giymelisiniz.
• Göğüsler Boşalmış Olmalıdır. Bebeğinizi Emzirmeden Egzersize Başlamayın
Beğen Paylaş :