9 Ayrı Bitkisel Çayla Kilo Verme Diyeti

9 Ayrı Bitkisel Çayla Kilo Verme Diyeti

Bitkisel Çay İle Zayıflama, Doğadaki Mucizelerden Bitkisel Çaylarla Fazla Kilolardan Kurtulma, 9 Ayrı Bitkisel Çay İle 1 Ayda 7 Kilo Vermek Mümkün.

9 Hayat Denen Özel Karışımla Zayıflama Yöntemi:
Farklı Diyetler Deneyenler Ancak Hiçbirinden Fayda Bulamayanlar İçin Doğadan Gelen Mucizevi Bir Bitki Çayı Karışımı. Vücudun Şeker Direncini Kıran Ve Metabolizmasını Hızlandıran Bu Bitkisel Çay Karışımı İle Zayıflayın.
Bitkisel Çay Karışımını Sağlıklı Bir Beslenmeyle Desteklediğinizde Fazla Kilolarınızdan Kurtulamamanız İçin Bir Sebep Yok. Bu Yöntemle İlk Zamanlarda Verilen Kilolardan Sonra Bir Duraklama Olacaktır. Bu Duraklama Döneminde Altın Çilek Devreye Girecek. Diyete Başlayıp 15 Kilo Kadar Verdikten Sonra Vücut Direnci İle Karşılaşacaksınız. Bu Direnci Kırmak İçin Akşam Yemeklerinde Salata Ve Altın Çilek Meyvesi Yiyerek Direnci Kırabiliyorsunuz.

BİTKİSEL ÇAY KARIŞIMIYLA KİLO VERME DİYETİ
Kilo Verdiren Bitkisel Çay Karışımının İçinde Neler Var?
Mate Çayı (İştah Kapatma Özelliğine Sahiptir)
Kekik (İnce Kekik, Siyah Kara Kekik Olmayacak, Beyaz Bilye Kekik Olacak, Yüksek Tansiyon Hastaları Kekiği Fazla Kullanmamalı)
Çoban Çökerten (Zayıflamaya Yardımcı, Damar Genişletici Ve Metabolizmayı Çok Canlı Tutma Özelliğine Sahip, Bu Bitki Sayesinde Diyet Yapanlarda Görülen Halsizlik Ve Sinirlilik Hali Ortadan Kalkıyor.)
Barut Ağacı Kabuğu (En Büyük Özelliği Bağırsakları Çalıştırması)
Yeşil Çay (Anti Oksidan)
Sinirli Ot (Bağırsakları Temizleme, Metabolizmayı Diri Tutucu, Hızlandırıcı Ve Yağ Yakıcı Özelliğine Sahip)
Biberiye (Neredeyse Selülit Ve Zayıflama Formülü İçeren Bütün Çaylarda Kullanılır Ve Ayrıca Yağ Yakma Özelliği Vardır.)
Funda Yaprağı (Ödem Boşaltıcı Bir Bitki)
Cinnema (Şekere Karşı Direnci Korur, Bağırsaklarda Günlük Kullandığımız Şekerin Yüzde 30'unun Emilimini Azaltıyor)
kilovermediyeti.com
9 Bitkisel Çay Karışımının Demlenmesi:
Çayın Demlenmesinde Kaynatma Söz Konusu Değil, Yapılması Gereken Demleme Yöntemi. Bir İçim İçin Barut Ağacı Kabuğunu Küçük Parçalara Bölerek Kullanıyoruz. Daha Sonra Mate Bitkisinden Parmak Ucuyla Küçük Bir Tutam, Yine Kekiğimizden Küçük Bir Tutam, Çoban Çökertenden Küçük Bir Tutam, Yeşil Çaydan Biraz Daha Büyük Bir Tutam, Biberiyemizden Küçük Bir Tutam, Sinirli Otumuzdan Küçük Bir Tutam, Cinnema Bitkisinden 2 Yaprak Kadar En Son Funda Yaprağımızdan Küçük Bir Tutam Bir Bardak İçerisine Eklenir. Bardağın İçerisine Sıcak Su Konulur, 6 İle 7 Dakika Demlenme Süresi Vardır.
Az Kilolular Yemeklerden Önce Günde 3 Fincan, Aşırı Kilolu Olanlar İse Günde En Fazla 5 Fincan İçebilirler. Özellikle Sabah İlk Kalkar Kalkmaz Demleyeceğiniz Çay Özellikle Zayıflamaya Hem De Metabolizmanızı Ayağa Kaldırmaya, Çok Diri Ve Enerjik Bir Gün Geçirmenize Sebep Olacaktır.
Beğen Paylaş :