Sadece Protein ile Kilo Vermek Zararlı?

Sadece Protein ile Kilo Vermek Zararlı?


Protein Diyetleri ile Zayıflamanın Zararları Nelerdir, Sadece Protein İçeren Yiyecekler Tüketerek Yapılan Diyetlerin Sonuçları, Dukan Ve Atkins Diyetlerinde Alınan Fazla Protein Böbreği Zedeliyor.

SADECE PROTEİN İLE YAPILAN DİYETLERİN ZARARLARI
Sadece Protein İçeren Diyetleri Yaparak Vücudunuzda Çok Ciddi Bir Protein Yükü Oluşturuyorsunuz. Bu Diyetlerde Karbonhidrat Ve Yağ Kısıtlandığı İçin Kilo Veriyorsunuz, Ancak Bu Kadar Çok Protein Alınca Vücutta Su Tutulumu Çok Az Oluyor. Vücudun Şöyle Bir Kurgusu Var Bir Dışarıdan Gelen Bir Toksin Yükü Var, Vücutta Bir Takım Sentezler Yapılıyor, Yararlı Olan Toksinler Kalıyor Zararlı Olanlar İse Atılıyor, Ancak Bunun Belli Bir Yoğunlukta Olması Gerekiyor. İşte Bunun İçin Diyet Yapmasanız da Günlük Belli Bir Miktar Su Tüketmek Gereklidir. Normalden Az Su Tüketen Bir Toplumda Çok Fazla Protein ile Kilo Vermeyi Tetiklerseniz, Böbreğin İçindeki Kılcal Damarların Zedelenmesine Sebep Olabilirsiniz.

Sadece Protein Yiyerek Yapılacak Diyetler Veya Sadece Kepekli Ekmek Yiyerek, Sadece Meyve Yiyerek Yapılan Diyetler, Sadece Su İçerek Yapılan Diyetlerin Çok Ağır Bedelleri Olabilir. Sağlığınızdan Olmamak İçin Bu Tür Diyetleri Denemeyiniz. Sağlıklı Zayıflama Konulu Diğer Makalelerimizi Okumunızı Öneririz.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :