Temel Gelişmiş 6 Karın Kası Egzersiz Hareketi

Temel Ve Gelişmiş 6 Karın Kası Egzersiz Hareketi


Evde Zayıflamak İçin Yapılabilecek Egzersiz Hakeretleri. Kilo Vermek İçin Diyetlerin Yanında Egzersiz Yapmak Şart. Sağlıklı Bir Vücut İçin Düzenli Egzersiz Yapılması Gerekiyor. Sadece Egzersiz Yaparak da Zayıflayamazsınız. Kilo Vermek İçin Düzenli Ve Sağlıklı Beslenmenin Yanında Egzersiz Yaparak Metabolizmanızı Hızlandırmanız Gereklidir.

İnsanlar En Çok Karın Kaslarının Düzgün Olmamasından Şikayet Edeler. Sıkı Karın Kaslarına Sahip Olmak İçin Ezgersiz Hareketleri Hemen Denemeye Başlayın.

Unutmayın Bu Hareketler Herkes İçin Uygun Olmayabilir. Egzersiz Hareketlerinden Zarar Görmemek İçin Doktorunuza Danışmalısınız. Hareketler Esnasında Zarar Görme Riskinizi Azaltmak İçin Aşırı Yükleme Yapmayınız. Sağlık Sorunu Olan Kişiler İçin Bu Egzersiz Hareketleri Yapmamalıdır. Hamile Bayanların İçin Hareketler Sakıncalı Olabilir.
6 GELİŞMİŞ KARIN KASI EGZERSİZ HAREKETİ
Birinci Karın Kası Egzersizi: Harekete 15 Tekrarla Başlanmalı, İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrar İle 3 Set Halinde Yapılmalıdır.
6 GELİŞMİŞ KARIN KASI EGZERSİZ HAREKETİ
İkinci Karın Kası Egzersiz Hareketi Mekik: Harekete 15 Tekrarla Başlayıp İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrara Ve 3 Set Halinde Tamamlayın. Her Setten Sonra En Az 30 Saniye Dinlenmeyi İhmal Etmeyin.
6 GELİŞMİŞ KARIN KASI EGZERSİZ HAREKETİ
Üçüncü Karın Kası Egzersizi Yan Köprü: Her İki Kol İle 10 Saniye Aynı Pozisyonda Kalınız. Yeni Başlayanlar 5 Tekrarla Başlayıp İlerleyen Dönemlerde 10 Tekrara Çıkabilir. Yine 2 Veya 3 Set Yapılmalıdır. Her Set Arasında Dinlenmeyi Unutmayın.
6 GELİŞMİŞ KARIN KASI EGZERSİZ HAREKETİ
Dördüncü Karın Kası Egzersizi: 15 Tekrardan 3 Set İle Başlayıp, 20-25 Tekrara Kadar Çıkınız.
6 GELİŞMİŞ KARIN KASI EGZERSİZ HAREKETİ
Beşinci Karın Kası Egzersizi: Her İki Konumda 1 İle 2 Saniye Kadar Durun, 15 Tekrarla Başlayıp 20-25 Tekrara Kadar Çıkın. 3 Set İle Tamamlayın.
KARIN KASI GELİŞTİRME EGZERSİZLERİ
Altıncı Karın Kası Geliştirme Hareketi: Harekete 15 Tekrarla Başlayıp İlerleyen Dönemlerde 20-25 Tekrara Kadar Çıkın. Hareketi 3 Set İle Tamamlayın.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :