Kilo Almak İsteyenlere Kalıcı Çözümler

Kilo Almak İsteyenlere Kalıcı Çözümler!


Kilo Problemi Çok Fazla İnsanın Yüz Yüze Kaldığı Bir Problemdir. Bazı İnsanlar Aşırı Kilodan Şikâyet Etmektedir. Bazı İnsanlarda Hiç Kilo Alamamaktan Şikâyet Ederler. Şişmanlığın Nedenleri Olduğu Gibi Kilo Alamamanın da Nedenleri Vardır.

Öncelikle Şunu Söylemek Gerekir ki Toplumda Şişman İnsanlar Çoğunluktadır Ve Biraz Zayıf İnsanlar Olduğunda Hemen Eleştirilir. Hâlbuki Vücut Kitle Endeksi Hesaplandığında Boyuna Ve Yaşına Göre Uygun Kiloda İse Bir İnsan Kilo Almak İçin Uğraşmamalıdır. Çünkü Fazla Kilonun Vücuda Zararları Vardır Ve Bazı Hastalıkları da Tetiklemektedir. Ancak Normal Kilonun Altındaki İnsanlar Kilo Alamıyorsa Öncelikle Doktora Gitmeli Gerekli Tetkikleri Yaptırmalıdır. Eğer Bir Hastalıktan Kaynaklanmıyorsa Doktorun Eksik Bulduğu Vitamin Ve Minareler Bol Bol Almalı Hatta Gerekirse Vitamin Takviyesi Almak Gerekmektedir.

KİLO ALMAYA KALICI ÇÖZÜMLER
Bunun Haricince Metabolizması Hızlı Çalışıyorsa Daha Sık Yemekli Ve Et, Süt, Yumurta Gibi Proteinden Zengin Yiyecekleri Mutlaka Sofrasında Bulundurmalıdır. Öğünleri Kaçırmamalıdır. Özellikle Sabah Kahvaltısını Zengin Yapması Gerekir. Karbonhidrat Ve Bol Kalorili Yiyecekler Yiyerek Kilo Almak Mümkündür. Ayrıca İştah Açan Bazı Bitkiler Tüketilebilir, Bu Sayede İştah Açılmış Olur. Çeşitli Protein İçecekleri De Kilo Almak İçin İçilebilir. Balık Yağı Tabletleri Tüketmek Başka Bir Seçenektir. İstirahate Dikkat Edilmeli Gün İçinde Çok Koşturmadan Dinlenmeye Özen Gösterilmelidir.

Sigara Kullanılıyorsa Derhal Bırakılmalıdır. Uyku Düzenine Önem Verilmeli Günlük Sekiz Saatlik Uyku Muhakkak Alınmalıdır. Porsiyonları Büyüterek Nişastalı Yiyeceklere Ağırlık Verilmelidir. Ayrıca Kuruyemiş Gibi Yiyecekleri Ara Öğünlerde Sürekli Tüketmek Gerekmektedir. Stresten Uzak Durmalı Daima İyimser Düşünmek Gerekir.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :