İyileştiren Bitkiler Çaylar, Halk İlaçları

İyileştiren Şifalı Bitkiler Çaylar, Halk İlaçları

Soğuk Algınlığı, Öksürük Ve Boğaz Ağrısına İyi Gelen Bitkiler, Bitkisel Çaylar, Anne Sütünü Artıran Bitkiler, Sağlık İçin Önerilen Bitkiler.

Soğuk Algınlığına Ve Boğaz Ağrısına İyi Gelen Bitkiler:
Ada Çayı: Gün İçerisinde Çekersiz Olarak İçilebilir. Tatlandırmak İsteyenler Kaliteli Bal İle Tatlandırabilir.
Ihlamur: Ayvalı Ihlamur Olursa Daha İyi Olur
Zencefil, Karanfil, Tarçın Kabuğu
Öksürük İçin: Hatmi Veya Ebe Gümeci, Meyan

İYİLEŞTİREN BİTKİLER, BİTKİSEL ÇAYLAR
Sabahları Uyandığınızda Boğazınız Kuru Ve Ağrıyorsa Ne Yapmalısınız?
İyi Kaliteli Bir Bal, Zencefil, Meyan Ekstresi Karışımı İyi Gelecektir.

Feci Derecede Grip Olanlar Ne Yapmalı?
Virüslere Karşı Etkili Bir İlaç Yoktur, Çok Çeşitli Virüsler Vardır. Öncelik Korunmaya Verilmelidir. Hücre İçine Giren Virüsler Vücudu Zayıflatır. Zayıflayan Vücutla Birlikte Daha Önce Sizi Etkilemeyen Bakterilerin Sizi Hasta Etmesine Neden Olacaktır. Antibiyotikler En Son Tercih Edilmelidir, Antibiyotik Bir Silahtır Gerektiğinde Kullanılmalıdır. Ada Çayı, Sıcak Karabiberli Bal Ve Süt (Karabiber Ve Bal Kaynadıktan Sonra İlave Edilmelidir), Ihlamur İle Bir Haftada Soğuk Algınlığından Kurtulabilirsiniz.

Anne Sütünü Arttıran Bitkiler:
Anne Sütünün Çekilmesine Neden Olan Durumların Başında Stres Geliyor. Anne Sütünü Artırmak İçin Kullanılan İlaçların Yan Etkileri Konusunda Bulgular Bulunmakta. Bu Yüzden Anne Sütünü Artırmak İçin En İyi Seçenek Bitkilerdir.
Anason, Rezene Anne Sütünü Artıran Bitkilerin Başını Çekmektedir. Bu Bitkilerin İçerisine Az Bir Miktar Çemen Konabiliyor, Çemen Tek Başına Kullanıldığında Bütün Vücut Sıvılarınız Kokacaktır. Ayrıca Bu Bitkilerin İçerisine Isırgan Konabilir.Bunun Dışında Frenk Kimyonu Konulabilir. Anne Ve Bebek Söz Konusu Olduğunda Aldığımız Ürünlerin Maksimum Temizlikte Olması Gereklidir. Manavdan Aldığınız Meyveleri Yıkayabilirsiniz Ama Bitki Çaylarını Yıkama Şansınız Yoktur. En Son Yapılan Çalışmalarda Bozanın Da Anne Sütünü Artırdığı Görülmüştür.
kilovermediyeti.com
Profesör Doktor Erdem Yeşilada'nın Önerileri.
Beğen Paylaş :