Alkali Beslenme Programının Amacı

Alkali Beslenme Programının Amacı Nedir?


Ünlülerin Gözdesi Alkali Diyet Nedir? Alkali Beslenme Programının Amacı, Alkali Diyet İle Kilo Verme Yöntemi.

Ülkemizde Giderek Yaygınlaşan Yeni Bir Beslenme Programı Alkali Diyet Bugüne Kadar Bilinen Tüm Ezberleri Bozmaya Aday. Alkali Diyetin Amacı Vücudu Asitlerden Arındırmak. Tüm Dünyada Ünlü Yıldızların Gözdesi Olan Alkali Diyet Programında Sınırsız Yemek Serbest.

Alkali Diyette Tartıya Çıkmanız Gerekmiyor, Belinizi Ve Kalçanızı Ölçmeniz Gerekiyor, Belinizden İnceldiğiniz Sürece Doğru Yolda İlerliyorsunuz Demektir. Diyet Kelimesi Sizi Yanıltmasın Aslında Bu Beslenme Programının Asıl Amacı Vücudu Asitlerden Arındırarak Forma Sokmak Aynı Zamanda Yediklerinizi Dengelemek.

ALKALİ BESLENME PROGRAMI NEDİR
Et Yediğimiz Zaman Hem Midemize Sindirimi Zor Hem Bağırsak Ve Pankreası Yoruyor, Sistemin Tamamını Asitlendiren Bir Uygulama Et Tüketmek. Et Yediğimiz Öğünlerde Sebze İle Onu Tamponlamamız Lazım, Tamponlamak Zarar Gidermek Demek. Mümkünse Et Yenilen Öğünlerde Çiğ Sebze Tüketilmeli. Örneğin 100 Gram Et Yediyseniz 400 Gram Çiğ Sebze İle Tamponlama Yapmalısınız. Bu Miktarlarda Salata Yiyemiyorsanız Sebze Suyu Veya Şalgam Suyu Olabilir.

Alkali Beslenme Programının Ön Şartı Asitli Ne Yerseniz Yiyin En Az İki Katı Çiğ Sebze Yada Su Tüketmek Ve Böylece Vücudun Asitlenip Hastalıklara Davetiye Çıkarması Önleniyor Yani Bir Diğer İfadeyle Ter Toksik Olarak Dışarıya Atılıyor. Böbrek Hastalıklarından Kansere Kadar Bütün Sorunların Başlangıcı Asitlenme. Bu Beslenme Programında PH Değeri Yüksek Su İçeceğiz Veya İçine Elma Sirkesi İle Limon Yada Çok Az Karbonat Katarak Suyu Alkali Yapacağız. Alkali Beslenme Programında Kefir İçmek Çok Önemli Her Gün Kefir İçilip Bakterilerin İyi Probiyotiklerin Bağırsakların İçine Konulması Lazım. Forma Kavuşmak Sağlıklı ve Kalıcı Olarak Zayıflamak İsteyenler İçin İlk Şart Çiğ Sebze Yada Sebze Suyu Tüketimi. Sebzelerin Büyük Bir Kısmını Çiğ Olarak Yiyeceksiniz, Sebze Suyu İçmeye de Alışmanız Lazım.

Sağlığa En Büyük Yatırımı Yapan Şey Çiğ Sebze Tüketimi. Beslenme Programında Gün Boyu Tüketilen Demleme Çaya Mutlaka Suyun Eşlik Etmesi Gerekiyor. 1 Bardak Çay İçtiğinizde 1 Bardak Su Da İçerseniz Çayın Kaybettirdiği Suyu Yerine Koymuş Olursunuz, Böylece Çay Zararlı Olmaz.
Alkali Su Nasıl Yapılır: Yaklaşık 1 Litre Suya Yarım Çay Kaşığı Karbonat Katılır Ve Çalkalanır.
kilovermediyeti.com
Beğen Paylaş :